Dreamhost

Jullie zouden er niets van mogen gemekrt hebben, maar ik heb eergisteren al mijn sites verhuisd naar mijn nieuwe host: dreamhost. Eindelijk vaarwel gezegd aan Priorweb. Mijn hosting bij hen is gisteren verlopen, en omdat ik iemand ben die veel op het laatste moment doe ben ook hier maar een dag aan het verhuizen begonnen.

Alles is zeer vlot verlopen, hoewel ik het wel wat onderschat had. Het copiëren naar de nieuwe server duurde een paar uur langer dan voorzien. Maar voor de rest niet echt een probleem ondervonden. De wiki heeft een clean install gehad, want die had ik de laatste tijd wat verwaarloosd.

Was het niet voor de wish list en de mediatheek, die beiden een script gebruiken om info te halen bij Amazon, zou ik zelf nooit geweten hebben dat de site verhuisd is. De servers bij dreamhost laten het blijkbaar niet toe dat je via php bronnen van buitenaf opent (met fopen). Het heeft me vandaag wat tijd gekost om uit te zoeken hoe ik het probleem kon oplossen, maar het is dan toch in orde gekomen. Verder heb ik me nog wat bezig gehouden met het fine-tunen van zaken om het net iets beter te laten lopen en het mezelf wat gemakklijker te maken. (Nog) niets nieuws voor jullie dus.

Ik denk dat ik alles gecontroleerd heb, maar kom je toch nog iets tegen dat gebroken lijkt laat het mij dan gerust weten.

back to top